Planung eines neuen Hotelkonzeptes: Ein Businessplan mit Berücksichtigung der Erfolgs- und Risikofaktoren am Standort Triberg
- Die Bachelorthesis beinhaltet einen Businessplan über ein neues Hotelkonzept, das sich am Standort Triberg etablieren soll. Erklärt wird hierbei die Geschäftsidee und die einzelnen Faktoren, wie bspw. der Markt und Wettbewerb und die geplante Vermarktung. Außerdem wird dargstellt, inwiefern es Risiken gibt und wie das Hotel die Chancen nutzen kann. Abschließend erfolgt ein Finanzplan, der einen Einblick in die finanzielle Zukunft des Hotels gibt.
- The bachelor thesis contains a business plan about a new hotel concept, which wants to establish itself in Triberg. It explains the business idea and the individual factors, such as the market and competition and the planned marketing. In addition, it shows how there are risks and how the hotel can seize the opportunities. Finally, there is a financial plan that gives an insight into the financial future of the hotel.
Author: | Elena Muschal |
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Title Additional (English): | Planning of new hotel concept: A business plan taking into account the success and risk factors at the location Triberg |
Advisor: | Ulf Sadowski, Rolf KarbachGND |
Document Type: | Bachelor Thesis |
Language: | German |
Name: | Westsächsische Hochschule Zwickau Dr.-Friedrichs-Ring 2A, 08056 Zwickau |
Year of first Publication: | 2019 |
Publishing Institution: | Westsächsische Hochschule Zwickau |
Tag: | Business plan; Businessplan; Hotel; hotel |
Page Number: | 39 Seiten, 14 Abb., 10 Tab., 36 Lit. |
Faculty: | Westsächsische Hochschule Zwickau / Wirtschaftswissenschaften |
Release Date: | 2019/10/25 |